Werkzaamheden

Kluswerkzaamheden, verbouwingen en renovaties
Uw badkamer of toilet verbouwen of een compleet nieuwe badkamer plaatsen, inclusief leidingwerk en tegelzetten? Een nieuwe keuken zetten en installeren, en ook het voorbereidende (leiding)werk door een vakman laten uitvoeren? Op zoek naar een klusbedrijf dat u kan adviseren bij de keuze voor een dakkapel en deze professioneel plaatst? Andere klussen, verbouw-, aanbouw- of renovatiewerkzaamheden in of om huis? Klussenier Chris Millenaar staat snel, goed en betrouwbaar voor u klaar.

Kennismaken of een vrijblijvende offerte aanvragen?
Vul direct het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Kantoor- of winkelrenovatie
Klussenier Chris Millenaar werkt niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke opdrachtgevers als het gaat om kantoor- en winkelrenovaties. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

dakkapel2

 

Houten en kunststof dakkapellen

Uw leefruimte vergroten en meer daglicht in huis halen? Klussenier Chris Millenaar plaatst ook dakkapellen in alle soorten en maten. Hout of kunststof, hoog of laag, klein of groot…
Van een zolder die nu slechts dient als opslagruimte, maakt Klussenier Chris Millenaar in no time een prachtige slaapkamer, hobbyruimte, werk- of speelplek. Op basis van uw wensen maken we eerst een schets voor een bouwkundig verantwoorde dakkapel. Na goedkeuring wordt de dakkapel (op maat) geproduceerd. Plaatsing op uw huis gebeurt binnen één werkdag. En natuurlijk is Klussenier Chris Millenaar u daarna ook graag van dienst bij de volledige binnenafwerking en/of een verbouwing van de zolder.

Chris Millenaar is aangesloten bij De Klussenier en de Vereniging voor Klussenbedrijven (VLOK).

Reacties zijn gesloten.